Nieuws

Support aanvragen via ons ticket systeem!

Om de ondersteuning van het softwareprogramma M-Calc te stroomlijnen en u beter van dienst te zijn, maken wij gebruik van een support ticket systeem. Elk verzoek tot ondersteuning krijgt een uniek ticket nummer dat u kunt gebruiken om de voortgang en de antwoorden online te volgen. Voor uw referentie bieden wij complete archieven en de geschiedenis van al uw verzoeken om ondersteuning aan.

Ons ticket systeem kun je vinden via de optie Support aanvragen op de website.

 

Heeft u ons al opgemerkt?

Wellicht heeft u onze advertenties al gelezen in het vakblad Service Management...

 

Kostenloze upgrade

Binnenkort hoort u van ons als wij u benaderen voor het vervangen van uw huidige Mastercalc-software voor die van M-Calc. Deze werkzaamheden bestaan uit een halve dag installatie en instructie en zullen in het derde kwartaal van dit jaar plaatsvinden. Vanzelfsprekend blijft al uw huidige data binnen M-Calc behouden en werkt u na de installatie en instructie moeiteloos verder binnen de vernieuwde lay-out.

Nieuwe website

M-Bytes bv is de organisatie die M-Calc ontwikkelt en beheert. Deze vernieuwde website is in september van dit jaar gelanceerd en meer informatie over M-Bytes en M-Calc software op www.m-bytes.nl zal zeer spoedig worden aangevuld.