Over M-Bytes

M-Bytes biedt taakgerichte softwareoplossingen in het maken van offertes en calculaties voor het schoonmaakbedrijf. Betaalbaar, schaalbaar en -niet onbelangrijk- ontwikkeld vanuit de praktijk. Calculeren, plannen, contractbeheer en de dagelijkse kwaliteitsrapportages: alles geïntegreerd binnen één gebruiksvriendelijk programma. Ongeacht complexiteit of omvang van de schoonmaakopdracht.

Eenmanszaak of Top 50 schoonmaakorganisatie, u herkent direct de meerwaarde van M-Bytes software. Gemotiveerde medewerkers door accurate informatie en gerichte feedback, tevreden klanten door een scherpe prijs voor hoogkwalitatief schoonmaakwerk. En niet in de laatste plaats de voordelen voor uzelf: kostbare tijd besparen en constante kwaliteit kunnen waarborgen. Daarmee is uw winst snel behaald. Dat onze producten zijn berekend op de toekomst, een frisse vormgeving hebben en een professionele helpdesk bieden, beschouwen wij bij M-Bytes als vanzelfsprekend.

Voor gemotiveerde medewerkers

Gemotiveerde medewerkers door accurate informatie en gerichte feedback.

Voor tevreden klanten

Tevreden klanten door een scherpe prijs voor hoogkwalitatief schoonmaakwerk.

Waarborgen van kwaliteit

De voordelen voor uzelf: kostbare tijd besparen en constante kwaliteit kunnen waarborgen.

Waarom kiezen voor M-Calc!

Eenvoudig, taakgericht en gedetailleerd calculeren. Ieder schoonmaakbedrijf, groot of klein, is met M-Calc in staat in te schrijven voor grote, ingewikkelde of bijzondere schoonmaakklussen. Het gebruiksvriendelijke calculatieprogramma heeft een integrale koppeling met modules voor offertes, contracten en werkinstructiekaarten. Het is hiermee het enige pakket dat dit gehele proces beheert en inzichtelijk maakt. Budgetoverschrijding door werken met foutgevoelige, vaak nog zelfontwikkelde tools, behoort definitief tot het verleden.

Veelgestelde vragen (F.A.Q.)

Veelgestelde vragen (F.A.Q.)


Voor het optimaal gebruiken van de software van M-Bytes zijn minimale systeemvoorkeuren nodig:

• Windows 10
• Minimaal 8 Gb geheugen
• 16 GB opslagruimte